TURKUAZPARK YENİLİKÇİ, İŞLEVSEL VE EĞLENCELİ PROJELERE ÖNCÜLÜK ETMEYE DEVAM EDİYOR.

KALİTENİN UZUN YILLAR HİZMET ETTİĞİ İKONİK YERLER ÜRETİYORUZ.

Doğayı bozmadan, ona katkıda bulunarak, zevkle kullanılabilir ürünler üretmek ve yaşanılabilir mekanlar oluşturmak, bunları yaparken yüksek kaliteli malzemeler, çevre dostu teknolojilerle insan emeğini pekiştirmek, çevreye odaklanmış yaşam kalitesi değerine katkıda bulunmayı önemseyen, dünyayı yeni nesillere devrederken daha iyi olmasını sağlayan süreklilik düşüncemizle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Turkuaz ailesi olarak bizler, yeşilin ve ahşabın olduğu projelerde siz değerli müşterilerimize çözüm ortağı olmaktan ve hizmet vermekten her zaman memnuniyet duyacağız.

Geleceği çocuk ve gençlerde gören bir firma olarak; peyzaj projelerinde Çocuk Oyun Grubu ve Macera Kompleksleri son yıllarda daha da üzerine düşülen bir planlama olması bizi oldukça memnun etmekte. 

Bu alanda; bizler de yılların getirdiği tecrübe ile çocukların fiziki, ruhsal ve zeka gelişimini ön planda tutarak her zaman bir önceki projelerimiz üzerine yeni fikirler ve gelişmeler koyarak ilerleme yolundayız. Her yeni projemize yeni bir heyecanla başlıyoruz.

Tüm oyun grubu ve macera kompleksleri projelerimiz uluslararası güvenlik standartlarına uygun olarak ahşap malzeme ile maksimum güvenlik, eğlence üzerine tasarlanıyor.

Bu alanda dünyada kendi alanlarında birinci olan ve standartları belirleyen uluslararası iş ortaklarımız mevcut.